U SALONU MADEMOISELLE izaberite samo Vasu masazu

Kako biste se lakše odlučili koja vrsta masaže će vam pružiti željene rezultate, pogledajte Mademoiselle listu najpopularnijih masaža ili se posavetujte sa našim fizioterapeutom.

relaks masaza

Relaks masaza

Švedska (kod nas poznatija kao Relaks) masaža, je masaža celog tela. Pomaže u poboljšanju protoka kiseonika u krvi, kao I smanjenje nervne I mišićne napetosti.
Najbolja je za:
Ovaj tip masaže najbolji je za ljude koji nikada nisu bili na masaži, kao i za one kojima je potrebno maksimalno opuštanje. Relaks masaža potpomaže razvoju organizma, održavanju njegovog oblika, služi za prevenciju premora i prenapregnutosti mišića. Masaža traje 70 minuta.


sportska masaza tela

Sportska masaza

Jači pritisak I brzi pokreti omogućiće da Vam se mišići oslobode mlečne kiseline, I da budu spremni za sledeći trening.
Najbolja je za:
Sve osobe koje se bave bilo kojom vrstom sporta. Primenjuje se u sportskoj praksi za
vreme treniranja sa zadatkom jačanja izdržljivosti.
Masaža traje 50 min.

anticelulit masaza tela

AntiCelulit masaza

se preporučuje radi eliminacije celulita koji se pojavljuje u predelu donjih ekstremiteta I glutealnog dela.Radi se malo agresivnije u odnosu na klasične masaže.Tretira se problematični deo tela.Efikasnost masaže zavisi od kontinuiteta samog tretmana koji se sastoji od po 10 masaža u seriji. Broj serija se preporučuje za svakog po naosob.

 

masaza trudnica

Masaza trudnica

Ovo je jako blaga masaža, koja pomaže da se otkloni umor u nogama ili ledjima. Može da se radi masaža celog tela ili parcijalna masaža.Masaža traje 30 ili 60 minuta.

Napomena: I ako se jos ne primecuje, obavezno recite svom terapeutu da ste u drugom stanju.

limfna drenaza

Limfna drenaza

Ova masaža se preporučuje osobama koje imaju problem sa zadržavanjem vode u organizmu. Stimulacija protoka limfe ka venskoj cirkulaciji, dovodi do oslobađanja I izbacivanja toksičnih materija Iz ogranizma.

parcijalna masaza

Parcijalna masaza

obuhvata određeni deo tela kao što su noge, vrat, ramena I ruke ili leđa sa lumbalnim torakalnim i sakralnim delom, glavu sa licem….
Masaža traje 40 min.