O nama

o nama

Salon lepote Mademoiselle je mesto koje svojim klijentima nudi profesionalnu negu kože, konsultacije sa terapeutom, pregled, kao i mogućnost da žene i muškarci mogu da iskažu sve svoje željene ciljeve u pogledu lepote.Terapeuti po tome sačinjavaju i predlažu individualne tretmane u salonu i preporučuju proizvode za produženu kućnu negu.
Mary Cohr je već više od 30 godina u službi lepote i danas je jedno od najcenjenijih imena u profesionalnom svetu nege i lepote.Ovaj brend prisutan je u preko 50 zemalja u svetu i u preko 10.000 salona.

Mademoiselle pedikir i manikir

Mademoiselle izlazi u susret najzahtevnijim klijentima, a Mary Cohr najzahtevnijim potrebama kože lice i tela u cilju postizanja želje samih klijenata.U svojoj ponudi, Mademoiselle i Mary Cohr imaju kako ručne, tako i aparaturne tretmane lica i tela, kao i liniju Retail kozmetike za kućnu negu i depilaciju.
Naši Tretmani su visoko profesionalni, jedinstveni, vrhunski i sa istim protokolom i efikasnošću kao u bilo kom od MC Salona u celom svetu.Efekti su vidljivi već nakon prvih tretmana.
Naši Terapeuti obučeni su do nivoa Mary Cohr Eksperata.Detaljnog znanja o koži, aromaterapiji i esencijalnim uljima.

Mademoiselle U salonu Mademoiselle možete uživata i u profesionalnim tretmanima manikira i pedikira. Tretiranjem noktiju i kože ruku imaćete negovane i zdrave ruke.
Za manikir I pedikir koristimo profesionalna sredstva za rad i LCN nemačku kozmetiku za negu ruku i stopala i LCN lakove za nokte.

Luksuzna nega lica i tela bazirana je na:

  • tri esencijalna ulja sa širokim spektrom komplementarnih dejstava, koja su naročito efikasna u tretmanima kože, a to su:
    -esencijalna ulja žalfije (zbog podmlađujućeg i regenerativnog efekta),lavanade(zbog smirujućeg i opuštajućeg dejstva) i ruzmarina (zbog uticaja na poboljšanje tonusa i čvrstine).
  • čistim i 100% organskim prirodnim sastojcima, bez parabena, bez GMO i hemijskih filtera i uz primenu dermo-kompatibilnih parfema. Mary Cohr proizvodi su neškodljivi, sigurni, proizvedeni u strogo kontrolisanim uslovima, što ih čini pogodim za najzahtevnije tipove kože, kao i tretmane kod osoba koje su bile podvrgnute estetskoj hirurgiji
  • Stvorivši vitalne esencije, Mary Cohr je postupak prodiranja esencijalnih ulja učinio praktičnijim i estetski naprednijim, zahvaljujući hidrogelnoj procedure

srdacno vas ocekujemo